Gyári munka Törökbálinton

Gyári, betanított diákmunka Törökbálint egy nagy múlttal rendelkező, élelmiszergyárában. Az élelmiszergyárba diák, felnőtt és nyugdíjasok jelentkezését is várják. Két műszak közül lehet választani: reggeli, vagy délutáni. A délutáni műszak bruttó 1100 forintos órabérrel vállalható.

A munkavállalók egy dinamikus, fiatalos légkörre számíthatnak, előzetes munkatapasztalat nem szükséges, az elvárások közt inkább olyan hozzáállásbeli követelményeket jelöltek meg, mint a pontosság, megbízhatóság, jó állóképesség és a dinamikus munkavégzésre való hajlandóság.

Bára munka kissé monoton, de előnyös lehet diákok számára, mivel rugalmasan variálhatóak a műszakok, stabil, hosszútávú diákmunka lehetőségnek számít, emellett modern a munkakörnyezet, a csapat fiatalos. A diákmunka lényege elsősorban az, hogy megtanulják a fiatalok, hogy milyen felelősséget vállalni, hogy megismerkedjenek a pénz értékével, valamint hogy egy kis zsebpénzre tegyenek szert – erre pedig tökéletes ez a diákmunka Törökbálinton.