Béreljen emelőgépet speciális körülményekhez

Az Oil & Steel Octopussy 1715 Twin egy meglehetősen különlegesnek mondható személyemelő gépnek számít.

Kétszáz kilogrammnyi terhet képes tizenhét méteres magasságba emelni, míg oldalra legfeljebb 6.8 méterre tudja kinyújtani 70 centiméter széles és 140 centiméter hosszú kosarát. A gép teljes mértékben stabilizált, így téve a magasban történő munkát méginkább biztonságossá. Ezek önmagukban tekintélyes értékeknek számítanak, azonban az eszköz nem ezért speciális. Valódi különlegességét az adja, hogy tömege a hasonló kategóriájú emelőgépeknél akár négyszer kisebb; önsúlya alig több másfél tonnánál, ráadásul fajlagos talajnyomása is rendkívül alacsony.

Ezen tulajdonságai rendkívül rugalmassá teszik, és igen előnyösek kosaras emelő bérlés esetén, hiszen szinte bárhol bevethető. Nem számít, ha laza, egyenetlen és nehéz terepen akad munka a magasban, a gép elboldogul. Általában bonyolultabb az emelőkosaras autó bérlés, amennyiben beltérben, például bevásárlóközpontokban, csarnokokban vagy üzemekben kívánjuk azt bevetni, hiszen a legtöbb emelőgép erre nem kifejezetten alkalmas, számos különböző okból sem.

Először is, a legtöbb kosaras emelő be sem fér a szabványos méretű ajtókon; ezzel szemben a Oil & Steel Octopussy 1715 Twin számára ez nem jelent gondot.

Összecsukott állapotban rendkívül kompakt, emellett széles, gumiborítású lánctalpai a padlók borításában sem tesznek kárt. Szintén lényeges előnye, hogy alapesetben diesel motor hajtja, azonban zárt térben átválthatunk elektromos meghajtásra (hálózati feszültségről is működtethető), így nem kell a kipufogógázokkal számolni, amik épületek belsejében finoman fogalmazva sem kívánatosak.

Gépkölcsönzőnk egyaránt áll cégek és magánszemélyek szolgálatára. Áraink barátságosak és megfizethetőek. A beérkezett megrendelési igényeket érkezési sorrendben teljesítjük, tehát szolgáltatásainkat mindenképpen érdemes legalább néhány nappal előbb megrendelnie. Amennyiben sem Ön, sem munkásai sem rendelkeznek gépkezelői engedéllyel, az emelőgép mellé igényelhet szakképzett és tapasztalt kezelőszemélyzetet is.