Hatalmas HP toner választék és alacsony árak

Webáruházunk legfőbb célja, hogy a magas minőségű nyomtatókellékek megfizethető és megbízható beszerzési helye legyen.

Jelenleg is több, mint 20.000 különböző termék található kínálatunkban. Természetesen ennek többségét a tonerek és tintapatronok teszik ki; legyenek azok HP tonerek, Panasonic, Samsung vagy Minolta tonerek amit keresel, nálunk garantáltan megtalálod.

A keresésben egyszerűen használható, rendkívül hasznos tonerkeresőnk is nagy segítségedre lesz.

Tintapatron vagy toner vásárlása előtt fontos eldönteni, hogy eredeti, vagy inkább utángyártott termékek az ideálisabbak számodra.

Ez több tényezőtől függ, például, hogy mennyire fontos számodra az ár, mennyit nyomtatsz átlagosan, illetve, hogy otthoni, vagy munkahelyi nyomtatóba szánod-e a tonert vagy tintapatront. Az eredeti termékek egyenesen a nyomtatók gyártóitól érkeznek, jellemzőjük a kifogástalan minőség, ami viszont relatív magas árakkal párosul. Akkor éri meg igazán ezeket választani, ha a vételár irreleváns számodra, vagy semmiképpen sem akarod, hogy a nyomtatásban bármilyen fennakadás legyen, például irodai használat során.

Utángyártott, más néven kompatibilis nyomtatókellékeknek hívunk gyakorlatilag mindent, amit nem a nyomtató gyártója állít elő. Ez önmagában nem jelent alacsony minőséget; léteznek ugyan alacsony színvonalat képviselő, úgynevezett „eco” termékek, azonban ezeket cégünk nem forgalmazza. Kínálatunkban kizárólag minőségi tonerek és tintapatronok találhatóak, amik mindegyike gondos ellenőrzésen és tesztelésen esik át. A kompatibilis darabok vételára az eredetieknek mindössze töredékét teszi ki, aminek egyik legfőbb oka, hogy legyártásuk jóval olcsóbb, mint a kiürült kazetták összegyűjtése és újbóli feltöltése.
Rendelj tőlünk még ma hatalmas kínálatunkból, és várnod sem kell, hiszen minden raktárból érkezik, méghozzá rövid, akár egy napos szállítási idővel! Amennyiben bármilyen kérdésed lenne termékeinkkel vagy webáruházunkkal kapcsolatban, fordulj bátran szakértői ügyfélszolgálatunkhoz, ami 9:00 és 17:00 között elérhető.