Menjen biztosra, válassza az Axa utasbiztosítást

A legtöbbünkben közös pont, hogy nem szeretünk feleslegesen pénzt költeni, ha azt meg is spórolhatjuk.

Azonban amennyiben külföldre utazunk, legyen szó akár egy egyetlen napos útról, akár egy hosszabb idejű kint tartózkodásról, semmiképpen se az utasbiztosítás árát próbáljuk meg megspórolni, és reménykedni a legjobbakban, mivel később ez nagyon könnyen nagyon sokba kerülhet. Persze erre gondolni sem szeret senki, azonban a valóság az, hogy balszerencsés, váratlan esetek sajnos bárkivel, bárhol előfordulhatnak, amiknek külföldön sokkal komolyabb következményei lehetnek. Ilyen például, ha sürgős orvosi vagy fogorvosi ellátásra szorulunk, ami országtól függően könnyen kerülhet milliókba biztosítás nélkül.

Egy utasbiztosítás azonban nem jelent garantált biztonságot, hiszen léteznek olyan ajánlatok, amik csupán egy-két millióig fedezik a szükséges költségeket, ami bár elsőre nem tűnik kevésnek, ez sok helyen gyakran semmire sem elegendő.

Éppen ezért nem szabad csupán az utasbiztosítás árat nézni, hanem figyelembe kell venni, pontosan mit is kínál egy biztosítás.

Már a legolcsóbb Axa utasbiztosítás, a Reference fokozatú is egészen 30.000.000 forintig fedezi az orvosi eljárások és gyógyszerek költségeit, amivel már biztonságban érezheti magát bárhol. Emellett mindegyik biztosítási csomagunk részét képezi asszisztencia szolgáltatásunk is. Ez sokrétű, professzionális segítséget jelent szükség esetén, a nap 24 órájában. Egyebek mellett magában foglalja utazási információk nyújtását, segítséget jegyek foglalásában, fordítást, tolmácsolást vagy jogi tanácsadást, sőt, akár gyorskölcsönt is biztosít az óvadék kifizetésére, ha esetleg valamilyen bajba keveredne.

Amennyiben teljes körű utasbiztosítást keres, akkor az Excellence fokozatot ajánljuk a figyelmébe.

Ez gyakorlatilag mindent tartalmaz, amit utasbiztosítás csak tartalmazhat, például poggyászbiztosítást, légi utazásbiztosítást és felelősségbiztosítást is. Továbbá kiegészítő biztosítások is köthetőek hozzá például extrém sportokra is.